Optocht Paplippelland

Op carnavalszaterdag 22 februari 2020 gaat om 13.30 uur de optocht van Paplippelland weer van start. Deze optocht is de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardige optocht met plezier voor jong en oud. Van leuke en spontane ideeën bij de loopgroepen tot aan prachtige praalwagens, zien we ieder jaar weer hoeveel tijd de deelnemers investeren om de optocht tot een succes te maken.

Komt u uit Keldonk of een buurgemeente, dan kunt u zich inschrijven voor deze optocht. Direct na de optocht zullen rond 16.30 uur de prijzen worden uitgereikt in Gemeenschapshuis ‘t Span te Keldonk.

Deelnemers aan onze optocht dienen zich vooraf in te schrijven. De inschrijfavond is op donderdag 23 januari tussen 19.00 en 20.30 uur in Gemeenschapshuis ’t Span, Kampweg 2 te Keldonk.

Wat dient u mee te brengen:

§ Inschrijfformulier: digitaal ingevuld, in 2-voud uitgeprint en ondertekend.

§ Inschrijfgeld: €10

§ Chauffeursverklaring: digitaal ingevuld, uitgeprint en ondertekend

§ Kopie legitimatiebewijs chauffeur

§ Bouwtekening / foto’s wagen

GEEN chauffeursverklaring betekent GEEN deelname! Dit wordt door de politie gecontroleerd.

Download hier de Inschrijfdocumenten optocht 2020

We geven maximaal 30 startnummers uit, waarvan 15 grote wagens. Deelnemers uit Keldonk hebben voorrang. Overige startnummers worden uitgegeven nadat alle aanmeldingen zijn bezichtigd. Wagens moeten carnavalesk iets toevoegen aan de optocht en binnen een straal van 10 kilometer gebouwd worden van Keldonk. Is dit volgens de beoordelaars niet het geval, dan krijgt u geen inschrijfnummer en geen toegang tot de optocht.

Er mogen maximaal 50 deelnemers per startnummer deelnemen. Bij grotere aantallen wordt u uitgesloten van deelname en wordt deze uitsluiting doorgegeven aan andere optocht commissies binnen de gemeente Meierijstad, waarmee u automatisch ook daar uitgesloten bent.

optochtkeldonk@paplippels.nl